Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoehos IV/VIII - Fjärde tonen

 

 

Fjärde tonen

 

skönhet och glädje

i betraktarens öga

regndoft i sikte




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-30 13:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-05-06

    ADI Nehlin
fin, fin
2015-05-01

  Eva Langrath VIP
Fin vårton
2015-04-30

  Nanna X
tonen klingar milt som ett vårregn
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP