Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Att acceptera en situation

betyder inte att Du tycker att den är okey

utan det visar att Du har funnit ett sätt

att hantera känslan om och tanken på

det som situationen väcker inom Dig

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-29 20:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra min vän!
2015-04-30

  Per "Läsaren" Sörqvist
Bra!
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP