Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mOm

 

 

I wish I could been a better mom

ja, en sån som läste sagorna längre och med mer innerlighet

att jag sjungit godnatt sången längre och lite mer

förstått mer än vad du sa och att jag vetat när du ljög,

 

för min skull.

 

Att jag hörde din ångest före allt

att jag gjort allt jag inte gjorde

vetat allt

 

I Wish I could been a better 

men jag vad allt du fick.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-30 22:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
So touching!
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP