Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wow, vilken resa!





Jag vill inte leva mitt liv i ett väntrum

Fick en biljett när jag föddes

Reser mot graven med öppna sinnen

Precis innan slutstationen
vill jag tänka

Wow, vilken resa!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-05-01 12:21



Bookmark and Share


  Braindamage
Men vi hoppas på! Och att det dröjer, länge!
2015-09-01

  lila fjäderblomman VIP
Jaaaaaa!!!!
2015-05-06

    Dan Myrbeck
Ja, bra, man ångrar ju oftast det man inte gjort, men sällan det man gjort.
2015-05-04

  Magdalena Eriksson VIP
Fint!

2015-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, man vill verkligen kunna se tillbaka och vara nöjd...underbar text...
2015-05-02

  Lars Hedlin
Härligt :)
2015-05-02

  i af apa
Wow!
får man säga...
2015-05-02

  Hanna Mari Wallin
exakt så! det är så man skall känna sig genom livet. innan man dör

man vara nöjd med det man uträttat här på Jordytan. och så ska man ha vara/varit en medmänniska


2015-05-02

    GG
Wow, vilken dikt! :)
2015-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
bokmärkes! Yeah!
2015-05-01

  walborg
Uppfordrande och djupt klokt att tänka så
2015-05-01

    ej medlem längre
Så vill jag också känna och tänka,kram!
2015-05-01

  aol
Just så vill man fyndigt vackert skaldat
2015-05-01

    ADI Nehlin
underbar inställning!
2015-05-01

    ej medlem längre
Rätt tänkt, man ska ta vara på de dagar man har fått i livet!
2015-05-01

  Teresia Ridell
Härlig och bra inställning. Jaa..ska leva mer därefter också...
2015-05-01

  Gunnel Eriksson VIP
Bra inställning. Jag tycker att
ett problem är att man inte vet, när
man närmar sig slutstationen.
Väl formulerat.
2015-05-01

  louisegirl
Så bra formulerat om livets biljett <3
2015-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra inställning! Livsresan bjuder på spännande upplevelser. På ont och gott.
2015-05-01

  Marianne Räf
Trevlig inställning! Själv, är
jag lite orolig för Resans slut!
2015-05-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=2HgS_gGfhZM

Visa betrakta sitt liv från ett hörn av värklighetens väntrum. För att uppmuntras sänder en bra låt. Jag lyssnar ofta/ trevlig första Maj!

2015-05-01

  Onomatoprofet VIP
när ett tåg kommer till slutstationen
går föraren av, promenerar till andra ändan av tåget, sätter sig i hytten och kör åt det motsatta hållet. tågvärden sitter kvar i mitten
av tåget.
2015-05-01

  Rise Little One
Fastnar för första meningen

"Jag vill inte leva mitt liv i ett väntrum"... nej, det vill jag inte heller...
2015-05-01

  Lehva VIP
Vilken härlig text. Tack:-)
2015-05-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
härligt härligt
2015-05-01

    ej medlem längre
Vilken styrka du bjuder på! Blir "smittad" och känner en oerhörd lättnad. Tack!

2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP