Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillskriven min ledsagare Ingrid Lundgren. Torsdag den 23 april 2015.


Du en vänlig själ

En person jag fått lära känna,

som strosar vid min sida alltemellanåt

och mycket jag lär mig utav ditt umgänge.

 

Du är som en morgongåva till världen

och säkerligen är du en Hjärtansfröjd

till alla de runt dig.

 

Tack för din Förståelse

och Vänlighet.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 338 gånger
Publicerad 2015-05-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren