Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna naglar

Jag säljer mina himmelska tavlor
En målning ur mina sinnen

Redo att explodera i renhet för att fylla mina inre hål
Mitt sätt att röra mig framåt och skapa ljusstrålar som lyser åt mig

Ett sätt att passera lögner men jag vet allt.
Brukar se min skugga. Ett kallt förflutet som brinner upp.
Varför bli påmind av dagen som kollapsar.

Brukar se min skugga. Ibland i spegeln.

Stigen jag går på leder mot glädjen.

Glöden finns i utbränd aska.




Fri vers av Henning Hson
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-01 23:56



Bookmark and Share


  Zandor
bränt barn luktar....
2016-05-17

  soligajag_1 VIP
Denna härliga eld som omger dig kommer ur 'elden i askan' , tar dig till oanade höjder och skuggorna försvinner till ingenmansland.
2016-01-20

  DominiQueen
Såå magiskt vackert
dessa ljusstrålar det vackraste som finns... Du vet... Och idag och fram är det frid och glädje siar jag.

Blessed be
DominiQue
2016-01-14

  Åse Tropp VIP
Just det att man ser och vet allt är en grund i berättelsen.
2016-01-14

    Bo Malte
Bravo...fast kortsiktigt! många foton släcks i mitt yttre...
2015-05-29

    ej medlem längre
en text som sätter sig
bildrik :)
2015-05-16

    ej medlem längre
Många djup i denna, många bilder väcks i mitt inre.
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de sista två raderna!
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson