Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällets syn på män?!...


Klart som fan jag är rädd

Har jag någon anledning att inte vara det?

Du är ju man




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-15 17:22



Bookmark and Share


  Propella
Oh la la. Det finns så många olika sätt jag skulle kunna tolka den här på; tusen tankar snurrar i mitt huvud när jag läser den och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag ska välja.

Skickligt!
2006-05-16

  DanSan
Hahaha underbart ordat som vanligt hehehe
Gott att läsa, men det är som Steve skriver
vi är ju bara pojkspolingar!!!
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka