Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukt tacksam för min styrka






Utmanar mig själv i olika sammanhang

Flyttar fram positionerna allt eftersom

Är i ständig rörelse

Ödmjukt tacksam för min styrka




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-05-02 10:18



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fin livsfilosofi!
2015-05-06

    Dan Myrbeck
Bra sätt att utveckas!
2015-05-04

  Lehva VIP
En så härlig livsbejakande och stolt text.
2015-05-03

  Hanna Mari Wallin
Väldigt bra..och fortsätt med det

igenkänningsfaktorn är HÖG här :)
2015-05-02

  Teresia Ridell
Mycket bra !
2015-05-02

  bittemi VIP
Ja, styrkeord! !
2015-05-02

  Gunnel Eriksson VIP
Verkligen styrka att "flytta fram
positionerna".
2015-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
helt rätt inställning - stärka, stabilisera och sedan utmana :-)!
2015-05-02

  Anya VIP
Jaa verkligen en styrka. Ska ta efter...du lär mig knep.
2015-05-02

  Marianne Räf
Har bara lite svårt för begreppet Ödmjuk. Fast, det är kanske nått
behjärtansvärt, fast jag ej ser det!
Tacksamhet, däremot - en tillgång
i sig! Där är jag med!
2015-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt tänkt! Att bara sätta sig och tänka trist, blir man inte stark av.
2015-05-02

  Mats Edin VIP
Fint och starkt!
2015-05-02

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-05-02

    ej medlem längre
Kraft och styrka till att leva!
2015-05-02

  louisegirl
Ja det får man va tacksam för <3
Väl förmedlat!
2015-05-02

    ej medlem längre
Det är något att sätta värde på. Då utvecklas man.
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP