Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sättet som talar...

Ser dig som Du är
vacker och grann
Och Du inte lite kan
utan mycket mer kan...

Du ger ju aldrig upp min vän
därför kommer Du alltid igen
motgång med en "knock" Du lätt kan fälla
vad det än kan gälla
och aldrig hör man dig gnälla
du är verkligen en härlig fjälla!

Du ställer inga krav på andra
det är ditt motto att så vandra
ej heller någon annan klandra...

Nej, med egna händer få till
det du just då vill...
Och när man ser
vad som bra hos dig sker
att motgång kan ge ett gott slut
då vill man ju vara med
och pröva Din metod
absolut...













Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-02 15:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt