Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sova


Bön

Stiger ombord i gräset

blommar

trygg mellan människa och djur




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-02 16:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Låter skönt
2015-05-03

  KattenKin VIP
Tycker också väldigt mycket om "stiger ombord i gräset, fint skrivet!
2015-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2015-05-02

  Nanna X
ombord i gräset var ett härligt uttryck!
2015-05-02

  i af apa
fint!
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP