Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å du ljus

Bländande vitsippesken
Ekot av gamla minnen, ny tyngd
Åt saker jag sett förut
Mot saker jag snart ska se

Ny blick som ser klarare
Inte nedtjärad av falsk kemi
Himlen gräddvitare
Jag tog av kärleksglasögonen

Men å, du ljus, du höll min hand
När taxibil flög i mörka skogar
Å, du ljus, din hand på mig
Jag glömde dig du hittade mig




Fri vers av Arvida Juni Svenske
Läst 257 gånger
Publicerad 2015-05-02 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvida Juni Svenske