Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: "Roses", Digital art, Sunlight. Musik: Magic winds. Bandari Hwaven Blue >>


medan daggen sover

 

 

 

 

 

vildrosors

ensamhet

flyktig i natten

 

daggen sover än

 

vindslöja leker

över nejden

 gäckande faller i droppar

 

 

dunster i vålmar

 att vila i

  

här

är

ljuset

när


 

  

förtröstansfull bidan

  

ur

morgonens

famn

 

 

 

en ny dag

knoppas

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-03 02:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om denna poesin, ja !
2015-05-14

    ej medlem längre
Ja, jag tror också att daggen sover!
2015-05-14

  Chawa VIP
Målande vackert flyter dina ord och inväntar gryningstimma... Fin bild som tillsammans med musiken förgyller texten!
2015-05-03

  Lars Hedlin
Så fint skriftat min vän :)
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight