Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen går ju allt som smort...

Kärleken
byggmästaren
till allt
utan den blev livet
tusenfalt så isande kallt...

Får man ingen
kan man ju själv ge
så är man ju också me´
för under kan ju för alla ske...

Minsta lilla hand som sträcks fram då
kan ju fort bli till något gott och stort
och kanske det bästa man någonsin gjort!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-03 06:52



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant, att ge kärlek är så vackert..
2015-05-07

    Dan Myrbeck
Ett bra exempel på att ju mer man ger, desto mer man får!
2015-05-04

  Lars Hedlin
Gillas!
2015-05-03

  Berth
Ja, får man inget så får man ju klara sig själv. Och det kan bli bra.
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt