Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet hur svårt det är




Styrka är att kunna le
trots att det gör ont

Vet hur det är att känna sig svag
leendet blir som en grimas

Försöker tänka på det
när jag möter en sur min

Jag har ingen aning om
vad personen kämpar med




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-05-03 10:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så igenkännande i :
leendet blir som en grimas
Bra gestaltning!
2015-05-06

  lila fjäderblomman VIP
En stor och sann medmänsklighet bor hos dig! kram
2015-05-06

    ej medlem längre
Ja alla dessa ansikten, visst undrar man ibland, kloka rader att ta till sig här, tack!
2015-05-05

    Dan Myrbeck
Känner man igen; klokt
2015-05-04

    ej medlem längre
Snyggt Marita!
2015-05-04

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-05-04

  Klara Ord VIP
Välformulerad klok slutsats.
2015-05-04

  Magdalena Eriksson VIP
Precis. Snabba puckars ljus är trist och förminskande ... Ändå är det så det blir ibland ...att jag är snabb.
2015-05-04

  aol
Bra skaldat att tvinga sej att lyfta blicken se en anledning i stället för att gå,
2015-05-03

    Birgersdotter VIP
Klokt-det är nått att tänka på..
2015-05-03

  louisegirl
Nä så sant så..
Klokt och bra skrivet
2015-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärt om att inte döma andra "förrän man gott en mil i den personens skor", som ett indianskt ordspråk säger
2015-05-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla människor orkar kanske inte prata om sina eländen. Men bär dem ändå på utsidan. Och ser sura eller avvisande ut. Bra och tänkvärt skrivet av dig!
2015-05-03

  Teresia Ridell
Ja så är det. Livserfarenheten får att inse just det..

Bra !
2015-05-03

  walborg
Fint att anstränga sig att vilja se bortom grimasen och fasaden när den spontana reaktionen snarast är att gå och se bort ...
2015-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så rätt så...alltid har vi något vi kämpar med...tänkvärda ord...
2015-05-03

  bittemi VIP
Äskar din medmänskliga hållning!
2015-05-03

    ej medlem längre
Varm empati bor i dina ord.
2015-05-03

  Lars Hedlin
JA just så...mycket bra!
2015-05-03

  Maj-Lis VIP
Fint...och så är det
2015-05-03

  Lehva VIP
Så medkännande och medmänskligt.
2015-05-03

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket klokt! Vi vet litet om
våra medmänniskor. Bra formulerat.
2015-05-03

  KattenKin VIP
Precis, det sista det brukar vara är personligt, men vi är benägna att ta åt oss! Fint skrivet!
2015-05-03

    ADI Nehlin
fin skaldat..och klokt
2015-05-03

  Rise Little One
Livs erfarenhet...
2015-05-03

    ej medlem längre
Ja så är det, när man gått igenom svåra saker själv så får man förståelse för att andra kan ha det kanske t.o.m. värre.
Bra skrivet!
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP