Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felurian

Kvarvarande på min händer
Är år och år av ärr
Endast det
Det finns bara läkta sår

Fötterna är plågade
Äventyr lämnar sina spår
Trasiga, missformade
Oskyddade

Även om smärta är det som blir kvar
Går jag gärna på glas
Om jag bara får ha dig
Bara en liten stund

Vill du bli ett av mina ärr?




Fri vers av Hecate VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-03 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP