Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara business-minded

Ögon på skaft

vore det bra

om du haft

Och helikopterseende

är för business

ett bra beteende

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-03 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo Valter!
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP