Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan ekot svarar någon annan

Och så är det de där kvällarna när tystnaden
från varje tom kvadratmeter lägenhet
Skriker åt en tills man tappar andan

Man vacklar långt från väggarna
som om man vore rädd för ett oväntat slag
Och morgondagen känns mer som ett hot än ett löfte

För morgonen är lika svarslös som kvällen före
och det är jag med
Medan ekot svarar någon annan




Fri vers (Fri form) av Somberlain
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-04 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somberlain