Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överväntans tömmar sliter i min kropp


Genom mina ögons iris

Vi väntar på värme
jag och mina blomster
som om sommaren
ska sprida lyckans färger
över min själ
genom mina ögons iris
bringa mig glädje och salighet




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-04 20:12



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat vännen,
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP