Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
göra färdigt en målning är en samtal med egen djävul


samtal med en målning 5 maj

det blir inget kvar av det röda
någon torkar bort solen
för kletigt
satans älskade röda
jag ska ge dig en omgång
torkar långsamt gör du röding röda
pyntad mantelfärgen skaver mot resten som bara ville trava lätt utan några avsikter
gnuggar bort dig för du låg för rafsigt
satans också vad lite rött jag har kvar
snart slut
slöseri med färg att ge den till en som inget vet om hur man målar en fin liten apelsin på väg genom barndomslandet
riktigt jävla arg är jag
hur mycket färg ska du ha innan du blir nöjd?




Övriga genrer (Satir) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-05 12:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Minns hur det kändes, lager på lager tills man blev nöjd. Det blev reliefoljemålning på många dukar, ramlade nästan framåt på staffliet! :)
2015-05-06

  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat med styrka i orden!
2015-05-06

  Måna N. Berger
Satir, nä, jag vill nog hellre kalla det här ett utsnitt med palettkniv ur rödaste livet, när man kavlat upp ärmarna och jobbar järnet!
2015-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Att skapa kan vara frustrerande, vare det är ord eller bild man ägnar sig åt. Känslan förmedlar du ilsket och bra i din text!
2015-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen det här från den tiden då jag vävde, fritt skapande
Väl förmedlat
2015-05-05

  Nanna X
gillar ditt frustrationsuttryck : )

du får skriva i stället så länge, bokstäverna tar ju inte slut...
2015-05-05

  i af apa
där bakom
sitter den Färgätande
djävulen. han är inte
obekant han sväljer
även objekt & gnager
dom magra...
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP