Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gitarren har en förunderlig kraft att lyfta och även förstärka eller sänka ett tillstånd


Gitarren leder mina spår

När jag tog min gitarr igår,

föll en tanke i tår.

Jag samlade 3 strängar som taktfast går,

gled över i de bakre mörka regionernas spår.

fann en takt som en marscherande kår,

som vilsna tomma o  sökande mår.

Var slutar denna medryckande, kanske i tanklösa sår,

eller med en svalnande ekande ton bärs man ut på bår...  




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-05 14:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Musiken, eller som här gitarren, är bra på att förmedla känslor...fin text som ger tankar...
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell