Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten perception

 

genom glasögat
ser jag världen ligga
i sin karga öppenhet 
i sin sargade kappa
med sin brutna mun
sitt blod
alltid utan färgen röd
och i detta
bryter sig bilderna
vildsint
utan respekt för perception eller galenskap
som ett stamp
en slag fucking tango
ett slags fucking liv
som kräver oss mig eller något

mot hinnorna trummar Bukowski

ett brus 

ovärjbart i sin nakenhet
och sin uppfläkta köttighet
burleskt skavande
som en slowkokt gryta
eller som olagda ben

och brusten hud




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 510 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-05-05 14:44



Bookmark and Share


  Engel
Ja. Det här behövs. Världen dundrar på, utan hänsyn. Alltid utan färgen röd. Alltid utan det vi inte vill se.
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP