Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: netdoktor.se


SEX SUGER!

Det som många par glömmer är att så fort de blir ett par och därmed sexuellt mycket nära varandra då tappar de respekten för varandra. Detta kanske på grund av orealistiska och fantasifulla förväntningar från varandra. Detta för att man kanske får en känsla av ägande mot den andre/andra. Den som man låter komma så nära ska man egentligen älska och respektera mer. Varför är det många gånger tvärtom? Vad händer egentligen? Vad tänker de om varandra? Och vad är det som den ena förväntar sig från den andra?

Man ska respektera sin partner mer än vad man gör gentemot sina vänner, kollegor och släktingar, eftersom det är den personen som står en närmast. Om det inte är så, då har man ett problem. Då kanske man har ett stort problem. 

Att säga att man älskar någon utan att ha en stor respekt för denne/denna är bara tomma ord.

Man måste visa sin kärlek också med respekt.

Man måste visa sin kärlek också genom respekt.

 

© Samuel E. Rajeus

Dr. kand. i psykologi, Leg. psykoterapeut (KBT)




Fri vers (Fri form) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 909 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-05 18:30



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Tusen tack för din kommentar Per!
2015-05-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
Uppfriskande ord! Jag instämmer i varje stavelse.
2015-05-07

  Samuel E. Rajeus VIP
Ja, rätt attityd Tea!
Mvh
Samuel
2015-05-05

    Tea Alex
Jag hoppas att min nästa relation varar livet ut.
2015-05-05

    ej medlem längre
Bra!
2015-05-05

  Öknens Ros VIP
kloka ord om kärlek och respekt..
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP