Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärnkoll har idag en kampanj för att öppna upp för samtal om psykisk ohälsa. Ta 5 minuter idag, 5 maj, för att prata om psykisk ohälsa.


#5min5maj

Vård ska vara självklart. Rätt vård för rätt sak. Ingen skulle sätta plåster på ett brutet ben.

Därför behöver vi prata om psykisk ohälsa. Från alla möjliga håll.

Jag har haft ätstörningar, varit deprimerad i omgångar och fått hjälp och hjälp igen och en hel massa stöd.
Jag har vänner med andra diagnoser som är jämngamla med mig men fortfarande slåss. Jag har vänner med kroniska diagnoser som klassas som pykisk ohälsa som lever underbart kreativa liv.

Ingen är ensam.
Det finns vård. Det finns hjälp.
Men det måste vara rätt hjälp på rätt plats.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Nitwitoddment
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-05 21:00



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jag vet. Är anhörig.
Föräldrar kan inte ersätta vård.
Det svåraste är oftast att mycket psykiskt sjuka .... ofta inte vill ha någon vård. De som vill ha den får köa å köa.....
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment