Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens önskelista

Människor som stannar upp
Människor som blundar
ser rosa landskap bakom ögonlocken
ser sin älskade med nya ögon kanske är någon en delfin egentligen
ser Björklöven vända sina små drakar i vinden
ser nätet av fina rynkor i mitt ansikte och säger hej på er alla livslinjer
ser huvudstaden ligga ned och glömma bort sig själv
ser att jag kan välja
mellan
Mjölk och Coca-Cola
tänka att jag är värdefull eller gråta över mina förluster
köpa böcker med gulliga djur på Myrorna eller gå på tå längs molnens tussar
Gå av nu på rätt hållplats
stanna av
lägga av
dricka sav
vara hav
spegla ljuset öppna hjärtats alla rum och minnas
jag är buren.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-06 14:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vist och härligt framfört!
2015-05-07

  Sommarina VIP
Snyggt. Kan nästan höra hur du ramsaläser detta så lätt
2015-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Störtskön lätthet att njuta av.
2015-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Orden rinner som en porlande vårbäck!
Bra.
2015-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankar flödar i vårtid, spiller ord på vägen.
2015-05-06

  Nanna X
skönt flow : )
2015-05-06

  KattenKin VIP
Härliga människa så läckert det blir när du skriver ihop alla tankar så här, som ett collage!
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP