Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majsång i övergång

Majmåne
Det rusar
värker
sex vill jag ha!
Nej, inte sex
SAMLAG
det ska in något,
där.
In i ägget, äggen.
Svär: det skulle bli tvillingar nu,
trillingar,
fyrlingar,
femlingar!

Så många
så de täcker upp,
de som
runnit
ut.
De dog.
Nej! De fanns aldrig
säger vi.
Vi
som är sorgen
som uteblev.

Skärp dig!
Livmoder
det är sista gången för dig.


Du får inte mer.

Det finns ingen kärlek kvar.
Den rann ut.
Sex stycken blev bara en.

En som älskas tills jag dör
av
hur svårt
det är
att ge liv,
när
en inte orkar

leva.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-06 15:16



Bookmark and Share


  Nadja Auer
Men get out of my head! Så här tänker jag då och då...


2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl