Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kyla

Du står där
I din iskalla klänning
Du ser mig rakt in i själen
Med kyla och hat
Ger du ifrån dig en elektrisk stöt

Förlåt mig... men
Du är så vacker
När du är iskall
När du hatar mig




Fri vers av Xan
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-06 15:45



Bookmark and Share


  Mörkrädd
Väldigt stark, jättebra!
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan