Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tramsig ramsa


Imse vimse villervalla

Imse vimse villervalla
hästen hette Bengt
kom aldrig fram till stallet
stod ständigt stilla istället
knaprade båd' havre och råg

hundra hundar på tårtkalas
drack fem liter saft ur varsitt glas

bonden och bondens fru
och alla ungarna sju
åt mat och sås och potatis
lingonen var gratis

kattens svans och hundens nos
hoppades doppades knoppades
i ett berg av potatismos

spinna spann spunnit
katten har försvunnit
somnade sött i rosa
havet av rallarrosor




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-06 21:15



Bookmark and Share


  i af apa
rim reson & bild
så bra...!
2015-05-07

  Nanna X
den ska du lära dina barnbarn när de kommer ; ) !
2015-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Visst är det kul att leka med ord! Kul att avläsa någon annans medfödda ordflödeslust också.
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP