Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru

Efter många år
vad vill vi ha
frågar ständigt

Jag har kommit på det.
Lösningen.

Det jag alltid velat ha.
Varför har jag det inte?

Jag vill ha en fru.
En maka.
En som jag älskar lagom.
Som älskar mig gränslöst

som låter mig göra det jag vill
imponeras av min styrka
och kreativitet.

En ring på mitt finger, baby
och jag ska göra dig lycklig
i din feminina värld

där jag är mannen
som har ett litet skägg
och tänder brasan
när du har PMS.












Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-06 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl