Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental städning





Mina tankar är verktyg
som formar mitt liv

Kände mig inte riktigt nöjd

Började städa i verktygslådan

De positiva
som för framåt
sparade jag

De negativa
bromsklossarna
slängde jag

Väl använd tid
ska göra det oftare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-05-07 09:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina konkreta tips...det får läsaren att fundera på hur man själv skulle kunna göra det...mycket bra...
2015-05-12

    GG
Ibland måste man helt enkelt rensa hövve :) Applåd på dig!
2015-05-10

    ej medlem längre
Du hittar alltid fyndiga formuleringar på klokheter!!
2015-05-09

  ULJO
Kanonbra insikt
2015-05-08

    ej medlem längre
Mm gott att kunna göra det, fint och klokt.
2015-05-08

  Sommarina VIP
Fint att sortera Må bra känsla
2015-05-08

  Heikki Hellman
Nu blev jag ganska nyfiken på vad var de positiva verktyg du sparade i din verktygslåda eller -back!
2015-05-08

  lila fjäderblomman VIP
Klokt!
2015-05-07

  louisegirl
Så klokt och bra
2015-05-07

  Lehva VIP
Du är livsbejakande och klok. En tankväckande text.
2015-05-07

  Ingrid Trolle
En och annan
städning är inte
fel
2015-05-07

    Dan Myrbeck
Ja, det är mycket att vinna
på en sådan metod
2015-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En kreativ syssla, som man är nöjd med efteråt!
2015-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
Wow! Kloka, fina du!
2015-05-07

  Teresia Ridell
Mycket kreativ rensning !
2015-05-07

    ej medlem längre
Det är bra att vara observant så man inte lagrar negativa tankar, de påverkar mer än man tror.
2015-05-07

  Gunnel Eriksson VIP
Lite rensning är alltid bra, både
vad gäller tankar och prylar.
Livet blir lättare efteråt.
Bra och klokt skriver du!
2015-05-07

    ej medlem längre
Underbara ord!
2015-05-07

  walborg
Medvetet mentalt arbete skönt uttryckt i bilder
2015-05-07

  Rise Little One
En del av de negativa verktygen bör finnas kvar för att hålla styrka uppåt!
2015-05-07

    ej medlem längre
Så klokt, så klokt.
2015-05-07

  Hanna Mari Wallin
Helt Rätt! inte alltid så enkelt! men det är så mycket enklare för en själv om man väljer denna väg som du så fint beskrev här :)
2015-05-07

    eva m h
God tanke!
2015-05-07

  Lars Hedlin
Bra där vännen :)
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP