Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att befria sig om det som gör ont är inte lätt, men man ska försöka om man vill bli fri och glad igen


Befrielse

Jag ser mig som en fågel

du vill ha min glädje
Jag, min frihet

I varje stig
ser jag ditt spår
djup i marken
såsom i mitt hjärta.

Djup inom mig,
finns det sorg
det gör ont
men jag har mig själv

I varje plats
ser jag dig, Du, inom dig själv

Ett leende skulle ha räckt
för att bli glad,

Men DU, aldrig såg det..
DU är du själv...

Nu har jag min frihet!


September 30 - 2008




Fri vers av Sofia Sanchez
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 11:12



Bookmark and Share


  Sofia Sanchez
Tack så mycket S.A.I, Steve Lando!

Vilka fina ord du skrev. :-) Jag tar emot dem med ett leende.

Mvh,
2016-10-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
som en gudinna bör du sväva fritt, fri som fåglen, fri att göra vad du vill, när du vill, hur du vill, bete dig hur du vill

gudinna du är
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Sanchez
Sofia Sanchez