Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Störd sömn


En kvinna som sov med sin man
Hon skrek detta går inte an
Hon gnata och gnällde
Hon klaga och skällde
En snarktävling säkert du vann




Fri vers av Therés
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-04-16 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!