Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugn

och koncentrerad

Lugn

andas in 

andas ut

Låt dig inte följa

hetsiga vindar

i onödan

Gunga lätt fram

Vila när tillfälle 

kommer

Kroppen

Hjärnan

Är inga evighets

maskiner

Vi är inte gjorda

av metall

Lugn och fin

nu tar jag en kudde

lägger i en stol på

uteplatsen

blundar och tar in

den sköna vederkvickande

solen som hälsar på

just mig

och just idag




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-07 11:57



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-16

  Lars Hedlin
Viktigt med detta lugn i livet! kram
2015-05-08

  aol
Lugn och ro så dyrbart
2015-05-07

  Solitaire VIP
Just så ja!
Det där tar jag till mig nu :)
Ett bra bokmärke
2015-05-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
sköna dyrbara lugn och ro!
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP