Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömtalar med ett träd nu igen


Bambiblues

knutarna hålen. vrider ansiktet vrider ut alla smycken så de trollar av.
försöker tala tydligare än vanligt. tror träden också börjar bli desperata.
höja sina trädliga röster, stanna hos mig säger de.
elden är urvuxen.
mitt kranie ska få en killing nu till våren
den ska sova i min mjölk.
jag ska ge den ett paraply och blå gummistövlar.
stirrar förhoppningsfullt troget enfaldigt länge in i dig mamma träd.
Rädda Barnen kan också dela ut paraplyn
men det är inget bra hjälpmedel när bombplanen kommer.
Bambi bryr sig inte om när en del barn ropar efter Bambi och hans vänner.
leva är att få en spark i rätt riktning...
Jävla Bambi du lurade mig
träden morrar nu
söta tatueringarna halkade länge på mina mjölktänder
en dag högg jag rent omkring mig.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-07 14:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och magiskt i lekandes ordton!
2015-05-08

  Sommarina VIP
ah du ordfinnaredrottning!
2015-05-07

  i af apa
en tät röst
klart träden börjar morra...
2015-05-07

  KattenKin VIP
Abstrakt och läckert, men jag fick även associationer till Vietnam och avlövningen.
2015-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Sagolik originell text i med spännande ordvändningar!
2015-05-07

  Nanna X
köper alltihop, sugs med i sagan...
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP