Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ligger centrum och vem är i periferin?


Jag är inte din porrbutik.

Har inte tid med sjutusan till karl
språkliga Noas Ark
farkoster för tomma muggar och konsensus.

Jag är ett utanförskapande oliktänkande monster.
Jag är ett träd.
Jag gillar bara levande föda.

Vem passar bland andras kläppar och haspar och hyskor?
Mitt bankfack kan bara öppnas av snälla människor.

Jag äger inget annat än min ärlighet
mycket nog för en människa
vem står utanför vems dörr?




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-07 16:36



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ger igenkänning, det är ett förskräckligt samhälle som money
-money skapar åt oss.
2015-05-09

  Lars Hedlin
Orden på en själs ståndpunkt!
2015-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Härligt bildspråk. Inte för tydligt, dock möjligt tillräckligt. Texten förtjänar sina trenne blå viol.
2015-05-08

  Nitwitoddment
Det är kraft i den här!
2015-05-07

    Dan Myrbeck
Ang ingressen:

Cirklar har
sina sidor
2015-05-07

  Nanna X
ett träd som äter levande föda är inget för vilka karlar som helst... jag ser bankfacket i trädet, där vid tredje grenklykan?
2015-05-07

  KattenKin VIP
En text att fundera på. Läckert språk.
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP