Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsamma längtan

Längtan

Längtan, du sällsamma vän
Längtan är livet
Utan dig går jag i lås
Bortkastad nyckel
Det är så jag vet
Att du finns och existerar.




Fri vers av Mika I
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-07 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I