Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vånda inför ord

hittar inga ord
för mina sinnesrörelser

ordfragment irrar
undflyende
mellan tanke och tanke

eller gnistrar till
som retsamma solkatter
för att snabbt lösas upp
just då jag griper tag

men så
närmar sig en insikt
som en varm fläkt
blåser den in i själen

den viskar stillsamt:
ibland
behövs
inga
ord




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-07 18:05



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
fint
2015-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord är talföra men en gest av ömhet talar mer! Bra skrivet av dig.
2015-05-07

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra!

"Ibland behövs inga ord"
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll