Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen illa...

Katt och hund ser husse ramla ner
oj, sa katt, illa för honom när detta sker
men hund sa va då
tänk du då, på oss två
vem öppnar konservburken den och fler...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-07 18:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske om katta håller i och hunda drar, och bara några om dan o ser till att de andra spar för framtida dar.
2015-05-08

  Irene Åberg
Hej*
Ingen Husse
Ingen Mat
på våra Fat
Hur ska de nu gå???
För*Katt*Hund??
jag får tänka en Stund*Kram
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt