Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havssyn


Sjösättning

bland vita bojar seglar

två svanar




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-07 21:29



Bookmark and Share


  Anna H
En riktig Deva-haiku med havsmotiv. Härligt!
2015-05-10

    ej medlem längre
Ibland vet man inte vad som är vad
2015-05-08

  Rosmarin
Det var en sjösättning i min smak!
2015-05-08

  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild. Ser likadana ut
fastän de är kontraster.
2015-05-08

  Gunwale VIP
Trevlig synvilla!
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva