Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Var börjar skog?
var slutar den?
Är det skog om det finns upptrampade vägar och lyktor?
Är det skog om det finns bänkar att sitta på?
Pilar till vandringsleder med antal kilometer.

Är det skog om en hör röster bakom en dunge?
steg
ser helikoptern där ovanför.
hör den ovanför
när jag hör motorvägen
när jag hör skottbanan

snart är jag ute ur den.
i ett bostadsområde.

Vad har jag varit i då? Om jag svänger åt vänster istället, kan jag haka på vandringsleden. Då är jag väl i skogen?

Det är viktigt!
Var är skogen?




Fri vers (Fri form) av Malin Ringdahl
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-07 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl