Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag känner för dig kallas kärlek

Den dagen, sista i augusti,
Jag packade mitt sista, med magen i vädret

Jag såg dig, en liten skymt,
Jag kastade mig i dina armar, jag svarade tillbaka på dina kyssar och ditt leende.

När jag åkte, du stod där, med smärtan och kärleken kvar i det trygga,
du blev mindre och mindre, mina tårar rann.

Jag saknar dig och jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Mainda
Läst 211 gånger
Publicerad 2015-05-08 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda