Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Receptor

Kanske var det kärlek
fastän jag inte visste
att ensamhet smittar
visste jag att vi som
saknar våra fäder
söker efter en far
livet igenom
utan att finna honom

Om det var kärlek
var det inget jag ville
ty det var mig en
främmande känsla

Kärlek
är något jag inte förstår
ty jag saknar receptor
att knyta an till människor

när världen är tom
kan ingenting av det
som jag säger
nå fram till mottagaren




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-10 15:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
vilken givande dikt!
2015-05-14

  Nanna X
sorgligt som fan. och välskrivet.
2015-05-10

  Ronny Berk
tänkvärt och bildrikt, ja !
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP