Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag bär inom mig

Utan orden
stannar jag
upphör
att finnas till
förvandlas
till en mörkgrå
oidentifierbar
massa.




Fri vers av Verita79
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79