Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barfotabacken

jag minns en vår vid barfotabacken
du gick baklänges så som man ska
när själar möts och tar över varann
det vackra man en gång såg

det fanns ett hus vid barfotabacken
vi inredde så som man ska
kärlek och värme från allt som var i
det blev kallt och fult av alla överblivna rester

det blev ingenting vid barfotabacken
inget nytt liv och ingen evig kärlek
tvåsamhet blev ensamhet
ungdomen är så långt borta
vi trodde på barfotabacken så som man ska




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-08 21:57



Bookmark and Share


  Magica VIP
...men lite sorgset, men man fångas med i nostalgi, man dras med i känslan, så bra skrivet.
2015-05-11

  Magica VIP
nostalgitripp, snyggt beskrivet!
2015-05-11

  Katinka VIP
Jag har vandrat baklänges och barfota trygg hand i hand med dig. Vi har lämnat gamla rester och går framåt med lätta steg, ibland hoppar vi jämfota eller gör små skutt av glädje. Jag vill vandra hand i hand med dig genom livet.
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike