Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evas äpple

 Så trött på världen

bara ihåliga värden

Bara tom luft

inget förnuft

 

Alla tycker synd

med en dödssynd

Bara med sitt ego

bygger the lego

 

De blundar

spottar

På sanningen

tillåter ärlighetens underbemanning

 

Få är de som verkligen bryr sig

uschiamej

Även jag känner trötthetens grej

är jag så bra säg

 

Men jag kämpar vidare

inte som en glädjespridare

Vägrar lägga en dimridå

letar efter sista halmstråt

 

Hoppas Sverige och världen

lär sig att förkasta högfärden

Inser den äkta kärlekens avsikt

slutar tänka med egoismens plikt

 

Även om du är i minoritet

är det inte dumhet

Att säga sanningen

för sanningen är fortfarande sanningen

 

Helvetet är att vakna varje dag

att inte förstå kärlekens lag

sen titta på sig själv i spegeln

och tro att man följer den regeln

 

Då både skapar man djävulskap

och blir djävulens förstahandsval

I ärlighetens namn vem är du

tänk tänk svara inte nu




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 707 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-09 09:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Senta.
2015-05-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ordet flyter som honung hos dig instämmer under Senta
2015-05-09

    ej medlem längre
Hur många tänker egentligen, man tror att allt är som det ska, så länge man själv har det bra. Det är så lätt att flyta med strömmen och tro det som sägs. Sanningen får man söka, den skyltar inte med stora rubriker.
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP