Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


16 rader om skolan


lägg en pizza på Pisa

i Pisarapporten ligger skolan risigt till
över landet ligger den som en våtsur filt
politikerna kackla' och greps av panik
de måste förändra till varje pris

med skolan som lekplats fär amatörpolitik
där ingen "reform" är den andra lik
med  nya planer, betyg och allt
är det svårt att hålla huvudet kallt

och över allt svävar en skolinspektion
likt svultna gamar utan pardon
det återstår dock att vänta och se
om de lyckas höja nå't slags kvalité

det är inte fel med experiment som ni vet
men varför en sådan klåfingrighet?
misstag är bra om de lär oss nå't
vi lägger en pizza på nästa rapport




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2015-05-09 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP