Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


harsyra


tanka2maj15

i vitsippsskogen
stod en tuva harsyra
med vita blommor

småsyrligt blad på tungan
skogsduvans stilla kutter




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-09 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP