Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zoegasvarta tankar

likt höstlöv
borrar zoegasvarta
tankar mjukt
mitt hjärta

du sjunger högt 
på mitt nyckelben

likt en koltrast
väntande

på mull




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-09 21:15



Bookmark and Share


  Smultris


sorgligt men ändå varmt och kärleksfullt.
fint.
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric