Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besluten

Den riktiga fången

tror.

tror.

Att han är fri.

Att han tar besluten.

besluten, beslutsam.

Men vet inte

varför han är beslutsam.




Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-10 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Freedom..is a result of..
2015-05-10

  Larz Gustafsson VIP
"So you think you're happy
better than the rest?
But you're a prisoner
like everybody else"
(The Saints)
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri