Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetry

She has an artistic soul
She has poems inside of her
That are more alive than life itself
For every laughter there’s colors on paper
For every tear there’s ink cluttered
And for every breath there’s you, a walking piece of art
Where love isn’t just an act, it’s poetry




Övriga genrer av dooni
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-10 17:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hela hon är poesi
vi läser henne så gärna
2016-01-06

  Rise Little One
Lovely poem!
2015-05-10

    ej medlem längre
Great stuff!!!!
2015-05-10

  KYREUS of Sweden
Da Groovy stuff.
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni