Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfritt!

Jag behöver inte ha roligt med alla,
bara med dem jag vill ha roligt med.




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-10 22:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du är lika skärpt som en person jag känner. eller kände. eloge
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

jesse james